Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Sc Via Language Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Servicii profesionale de traducere
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
VIA LANGUAGE    vă oferă servicii profesionale de traducere în ÅŸi din majoritatea limbilor de circulaÅ£ie internaÅ£ională. Realizăm traduceri atât pentru persoane fizice (traduceri autorizate de acte personale sau oficiale), cât ÅŸi pentru persoane juridice, în diverse domenii.

Traduceri juridice
Contracte, statute de societate, acte constitutive, sentinte si hotarari judecatoresti, documente normative, regulamente, legislatie, procese verbale, acte autentice, certificate de nastere, casatorie, caziere fiscale, diplome BAC, licenta, foi matricole, carti de munca, atestate profesionale, scrisori de recomandare.

Traduceri economice
Analize financiare, documente pentru licitatii internationale, dosare de finantare, bilant, documentatii contabile, studii marketing, finante-banci, contracte, scrisori de bonitate, documente leasing.

Traduceri medicale si farmaceutice
Prezentari de medicamente si echipamente medicale, de produse farmaceutice, prospecte de medicamente, documentatie pentru studii clinice, contracte clinice, fise de pacienti, certificate de analiza / conformitate / calitate, valori de laborator, formulare de consimtamant informat.

Traduceri tehnice
Manuale si instructiuni tehnice, manuale de utilizare, masuri de siguranta, brosuri, sarcini, instructiuni de instalare, manuale de operare, manuale de intretinere componente, manuale de constructie, fise tehnologice ale produselor, aparatura electrocasnica, masini industriale, automobile, caiete de sarcini, cataloage de prezentare, manuale de calitate pentru certificare ISO, caiete de sarcini pentru participarea la licitatii.

Tehnoredactarea ÅŸi imprimarea sunt incluse in pret.
Pentru retroversiune (traducerea din limba romana intr-o limba straina) se aplica un adaos de 10%.

Discount:
5 % - pentru documente unitare ce contin 20-60 pagini.
Pentru documente unitare mai mari de 60 pagini, discount-ul se poate negocia.

TARIFE DE TRADUCERE
LIMBA× TARIF*/PAGINA
(RON)
Engleza 13
Franceza 13
Spaniola 14
Italiana 14
Germana 15
Maghiara 26
Rusa 28
Turca 29
Olandeza 31
Greaca 31
Portugheza 32
Ucraineana 36
Poloneza 37
Ceha 37
Bulgara 38
Japoneza 44
Araba 45
Chineza 49
× Preturile sunt valabile pentru comenzi de cel putin 3 pagini.
x Pentru celelalte limbi de circulatie internationala, vă rugam sa ne contactati.
* Tarifele se refera la o pagina de dificultate medie, de 2000 de caractere inclusiv spaţii si sunt valabile pentru documente care conţin 1-19 pagini.
Program predare lucrări executate şi urgenţe:
Nr pagini Predare standard Predare urgenta Tarif urgenta
1 - 10 pag 24 h - -
11 - 20 pag 48h 24 h + 20%
21 - 40 pag 60 h 24 h + 40%
48 h + 40%
> 40 pag 72 h 60 h + 60 %

Legalizare documente:
Tipuri de documente pentru care se asigura si serviciul de legalizare: acte de stare civila, diplome, programe analitice, invitatii pentru plecare in strainatate, sentinte judecatoresti, procuri, caziere judiciare, adeverinte, acte de proprietate, contracte de vanzare-cumparare (inchiriere, comodat), declaratii notariale, carti de munca, corespondenta comerciala, acte de firma (certificate de inmatriculare, certificare de inscriere mentiuni etc), acte contabile (bilanturi, balante contabile), expertize, rapoarte, acte auto, permise de conducere, dosare de emigrare, invitatii de sejur in strainatate, autorizatii, alte acte la cerere.
Corectura text / Proofreading:

Pentru a asigura un nivel de calitate cat mai inalt, textele traduse vor fi verificate de catre un proofreader competent. Serviciu gratuit.
Tehnoredactare :

Pentru traducerile efectuate de catre firma noastra, acest serviciu este furnizat GRATUIT. Pentru comenzi doar de tehnoredactare, tariful porneste de la 0,75 EUR / pagina.

Întreţinem parteneriate de lungă durată cu clienţii noştri, bazandu-ne pe o filozofie simplă şi clară: "Un client muţumit - cea mai bună reclamă!"
Din Gura in Gura